+3 дауыс
144 қаралды

Қандай қоспалар керек. Бір терлеп, дәмін сезіп отырып ішкем екен.

Шебер Тағам, Аспаздық сұрақ қойды | 144 қаралды

2 жауап

+3 дауыс
Жақсы Жауап

Шәйдің дәмі үшін Липтон "инстанция" емес! Одан да дәмді етіп қайнатуға болады, бір-екі түйір қалампыр салып жіберіңіз, құманның ішіне тары салыңыз /кесеге емес/, көңіліңізден шықпаса... шықпаса, кінә менің рецептімде емес, сіздің дәм сезіну қабілетіңіздің менің ұсынысымның алдындағы қауқарсыздығында))))smiley

Оқушы жауап берді
Кесеге тары (сөк) салып, шай ішеміз. Ал аққұманның ішіне салу дегенді бірінші рет естіп тұрмын. Рецептін толығырақ жазсаңыз.
өзім де соны биыл алғаш естідім, дәлірек айтсам, іштім. Маған айтқаны - шәй салғанда аққұманға жарты кесе тары салып жіберіп қайнатады екен. Дәмі - ғаламат! Не деуші әлгі шәйдің жарнамасында??? Бір жұтым....ұмытып қалдым!

:))) _____

+4 дауыс
Липтон ең дәмді шай болса білмеймін :)
Оқушы жауап берді

Сіздің жауабыңыз

Есіміңіз:
Құпиялық: Email поштаңыз тек сізге хабарлама жіберу үшін ғана қолданылады
Спамға қарсы тексеру:
Он бірге бесті қосыңыз?
Модерациядан өтпес үшін сайтқа кіріңіз немесе тіркеліңіз

Ұқсас сұрақтар

0 дауыс
3 жауап
+2 дауыс
2 жауап
0 дауыс
8 жауап
aidos_izdibaev Жаңа қолданушы Тағам, Аспаздық сұрақ қойды | 171 қаралды
+2 дауыс
2 жауап
Сұрақ қою
115,338 сұрақ
291,844 жауап
152,586 пікір
58,436 қолданушы